A hazai mikrovállalkozások fejlődését segítő állami kamat-, kezelési költség- és garantőrintézményi kezesség bevonása esetén kezességi díj támogatásban részesített
beruházási hitel, amely felhasználható agrár és nem agár beruházási célok finanszírozására.

A Széchenyi Mikrohitel GO! segítségével akár 1-50 millió forintos vállalkozói hitel igényelhető fix 0,5% éves kamattal, akár 120 hónapos futamidőre és maximum 24 hónapos türelmi idő mellett.

Hitel szponzora:

mikrohitel

Jelenleg nem elérhető!

Fejlessze cégét szabadon felhasználható hitelünkkel! A Magyar Záloghitel Zrt. ingatlanfedezet mellett igénybe vehető, egyszerűen igényelhető, gyors elbírálású céges hitele ideális megoldás, ha nehezen kap hitelt vagy kezdő cége van, de mégis fejlődni szeretne. Vállalkozni érdemes, de a növekedéshez nem elég a jó ötlet, azt finanszírozni is tudni kell! A hitel 1-50M forint közötti összeggel és maximum 10 éves futamidővel elérhető, aminek a költségei teljes mértékben elszámolhatóak.

Bővítse vállalkozását akár 10% saját forrással kisvállalkozásokra optimalizált MFB konstrukciókkal!
Ezzel a hitellel kedvező feltételek mellett kaphatnak versenyképességük fenntartását, illetve beruházásaikat finanszírozó külső forráshoz azok a mikro-, kis- és középvállalkozások is, akik lényegesen kedvezőtlenebb módon tudnának csak külső forrásokhoz jutni.

Hitel szponzora:

Kérdése van? Segítséget szeretne kérni?
Vegyük fel a kapcsolatot egymással!

1027 Budapest, Medve utca 34-40. I. em.
E-mail: info@mzh.hu
Tel.:+36-1-312-1212

Tanácstalan a hitelfelvételkor? Nem tud eligazodni az ajánlatok között? Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére és szakszerű tanácsadással segítik Önt. “Cégeshitel” ajánlatunk minden olyan fejlődni vágyó cégnek ajánlott, aki gyorsan, egyszerűen szeretne hitelhez jutni és fontos számára a kiszámíthatóság. Keressen minket telefonon, küldjön nekünk e-mailt, vagy látogasson el cegeshitel.hu honlapunkra. Lehetősége van személyes egyeztetésre is.