Figyelem!

Tisztelt Ügyfelünk!

A kialakult helyzetre való tekintettel Ideiglenes intézkedésként Társaságunk kéri, hogy a megkötött MFB Krízis Hitel és MFB Krízis Hitel Plusz szerződések vonatkozásában valamennyi fizetési kötelezettségének teljesítési módja átutalással történjen a Programszámlára, amely jelenleg a Hitelezőnek az Oberbank Magyarország AG. által vezetett 18400010-10000231-13596463 számú számlája.

Megértésüket köszönjük!

Magyar Záloghitel Zrt.


Koronavírus járványra való tekintettel bizonyos óvintézkedéseket vezettünk be az Önök és Kollégáink védelmének érdekében. Ennek részeként ügyfélfogadásra kizárólag előzetes időpont egyeztetést követően van lehetőség. Az előzetes bejelentkezést a info@mzh.hu e-mail címen vagy a +36-1-312-1212-es telefonszámon tehetik meg.

Köszönjük megértését!


A Magyar Záloghitel Zrt. a koronavírus világjárvány ügyfeleinket érintő negatív gazdasági hatásaink mérséklése érdekében, kiemelt erőfeszítésekkel dolgozik a hiteltörlesztések könnyítését célzó kormányzati intézkedések végrehajtásán.

A Kormányrendelet azonban azt is lehetővé teszi, hogy az ügyfelek a moratórium ideje alatt is szerződésszerűen teljesítsék fizetési kötelezettségüket.

A részletek kidolgozását követően az Ügyfeleinket minden lehetséges kommunikációs fórumon tájékoztatni fogjuk, addig szíves türelmüket kérjük.